DE DIERENTUIN IN HUIS

Naast de urban jungle trend halen we ook de dieren weer gezellig in huis. Door de mix van planten en dierenaccessoires creëer je een natuurlijke en gezellige sfeer.

Zelf woon ik in een appartement en heb ik helaas geen plek voor een huisdier. Dat betekent niet dat dieren bij mij thuis zijn uitgesloten. Oké weliswaar geen levensechte dieren... maar dat maakt, door deze leuke inspiratietips, al snel niks meer uit!

Tip 1: Koalabeer, leeuw of zebra?

620515b3-47cf-40f1-a8f7-a4f85454fef0jpg


Een van mijn favoriete dierenaccessoire is deze leuke wandvaas. Het is een echte eyecatcher voor in huis en erg makkelijk te verzorgen ;)

Zelf koos ik voor de schattige koalabeer maar je hebt ook nog vele andere dieren waar je uit kunt kiezen zoals: een leeuw, zebra of giraf. Een plantje erin en hij oogt beeldig!

Tip 2: Posters

Wat ook veel te zien is zijn posters en foto’s van dieren. Ze zijn ook bij mij thuis in tientallen te vinden en hierdoor haal je toch dat gezellige dierengevoel in huis. Wat vooral ook zo leuk is aan de posters. Je kunt ze erg gemakkelijk per seizoen verwisselen. Zo heb ik nu een posters van vlinders, een zebra en toekanvogels. In de winter kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hert, ijsbeer of pinguïns. Door een paar kleine aanpassingen creëer je al snel een hele andere sfeer in huis.

Hieronder een paar inspiratiefoto’s van dierenposters.

4cb9bfce-ad2c-424c-bc0b-3d40108f545djpg


Tip 3: Kussens

Een gezellige dierenkussen hoort in elk interieur! Er zijn zoveel verschillende kussens met dierenprintjes. Er is keuze genoeg. Zelf heb ik deze leuke dierenkussen met toekanvogels zoals je hieronder kunt zien. Door de opvallende kleuren en dieren geeft de kussen een vrolijke tint aan je interieur.

Zelf ben ik nog wel opzoek naar een nieuwe dierenkussen (je kunt er nooit genoeg hebben)


Tips of ideeën? Stuur dan even een berichtje op Instagram (@Huisje_309).


f131c7d8-6467-43ca-b0c4-4d1402b2e3fejpg___________________________________________________________________________

Deze blog is geschreven door onze gastblogster Rowy van @Huisje_309. Rowy woont samen met haar vriend in Nijmegen. Ze studeert Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Rowy haalt er plezier en energie uit om een huis tot haar thuis te maken.