Interieur en Styling


Als er visite over de vloer komt krijg ik vaak de vraag: "Hé staat nu weer alles anders, word je daar niet gek van?".

Nee, is mijn antwoord. Ik word daar niet gek van! Ik kan niet zo goed stilzitten. Ik ben graag bezig! Grootse dingen, maar ook kleine dingen zoals weer even naar winkels voor interieurinspiratie. Lekker erop uit trekken vind ik fijn, maar ik ben ook een echte huismus. Niet zo zeer dat ik dan lazy op de bank lig, maar ik ben dan altijd actief met mijn interieur bezig.

Geloof me! Bij mij verveelt dat nooit. Ik word daar niet gek van, maar het ontspant me juist. Ik kan daar echt mijn hoofd van leegmaken en daarnaast maakt steeds een ander interieur me blij. Hieronder geef ik mijn persoonlijke advies en gebruik ik onze werkbank als ultieme voorbeeld :)

InShot_20190130_210946353jpg
Foto credits: Look at Manouk


Het is mijn inziens belangrijk dat je basis goed is. In de woonkamer een goede keuken, bank, eettafel, tv meubel, kast / werkbank / sidetable en stoelen. Verder de juiste vloer en raamdecoratie. Dit zijn zaken die je niet zo gauw vervangt of wisselt. Sommige kun je natuurlijk wel verplaatsen ;-)

Met accesoires kun je vervolgens heerlijk je interieur bepalen en zo ook meegaan met de jaargetijen en verschillende stijlen gebruiken. Steeds toch weer een ander interieur. Wees ook vooral niet bang. Durf te schuiven en te wisselen. Bij mij staat ook niet alles direct goed. Als je eenmaal bezig bent dan vindt het zijn plek wel. Zo blijft wat mij betreft je huis verassend.IMG_20190102_201522_375jpg
Foto credits: Look at Manouk


Heb jij al veel gewisseld of ben je uitgekeken op je accessoires, maar heb je geen groot budget? Geef je accesoires een likje verf of maak zelf wat. Er is voldoende diy (do it yourself) interieur inspiratie te vinden! De kringloop is ook zeker een aanrader voor leuke vintage items in je interieur. Ook op mijn werkbank zijn zowel kringloopitems als  DIY' s terug te vinden!

Veel creativiteit toegewenst :)
IMG_20181020_104109_491jpg
Foto credits: Look at Manouk