OVER  HOUT & NIEUW 

Welkom bij Hout & Nieuw woonaccessoires! Ik ben Linda, 45+, getrouwd, moeder van een 18-jarige dochter en werk 3 tot 4 dagen bij een ontzettend leuk zadenbedrijf als Management / Sales / Productie assistente. Al jarenlang ben ik een interieur-addict; ik lees de woonbladen van voor tot achter, ik hou de trends op Instagram en Pinterest in de gaten en ik vind het heerlijk om rond te dwalen in de diverse woonwarenhuizen. Daarnaast ben ik gek op social media en alles wat daarbij komt kijken én ik hou van koken, lezen en Netflixen.

Ik ben al jarenlang gelukkig getrouwd met mijn ontzettend handige man. In ons vorige huis heeft hij, zoals hij zelf zegt, elke steen tijdens de vele verbouwingen minimaal één keer in z'n handen gehad. Ook in ons huidige huis, waarin we in 2014 zijn komen wonen, heeft hij zelf een geweldige veranda en een waanzinnige badkamer gemaakt. Nu hij is ‘uitgeklust’ en toch graag met hout bezig wil blijven, vindt hij het heerlijk om er in z’n vrije tijd mooie dingen mee te maken’.

Hout & Nieuw woonaccessoires is de som van ons beider hobby's. In deze webshop vind je zowel stoere zelfgemaakte items als woonaccessoires van bekende en minder bekende merken. Zelf staan we voor de volle 100% achter de producten die we maken en verkopen en we hopen dat we er heel veel mensen blij mee kunnen maken

Neem een kijkje in de webshop : Hout & Nieuw

Groetjes Linda  

0ebbd388-50c0-4f89-944a-165bf0284c4djpg